Fiba Life İnce İşler 2006

Çekmeköyde Finansbank Fiba Life projesinde 2006 yılında alçı boya ve diğer ince işlerde konutların tadilat ve dekorasyon işlerini tamamladık.

Referanslarımız

Müşterilerimiz Ne Diyor?

KA YAPI İle mutfak, banyo, salon ve odalarımı yeniledim. Önce ücretsiz keşfimi yaptılar, keşifte neler istediğimizi not ettiler, bizlere farklı fikirler verdiler, çok keyfli süreçti. İki gün sonra beni arayıp keşif ve çizimlerinin hazır olduğunu sunum için ne zaman gelebileceğimizi sordular. Randevulaştık ve sunum için ofislerine gittik. Bizi çok güzel ağırladılar, önce çay kahve ikramı, sonra yaptıkları çalışmaları bize anlattılar, çok güzel çözümler bulmuşlardı, ayrıca çok detaylı ve bizi bilgilendiren bir teklif hazırlanmışlardı. Hemen sözleşme yaptık söyledikleri gün işe başladılar, ustalarda aynı itina ile çalışıyorlardı verdikleri 40 günlük sürede evin tadilatının tamamını bitirdiler ve evim harika olmuştu. Tadilatı gözümüm de çok büyütmüştüm, bu kadar kolay olacağını bilseydim çoktan yaptırdım Ekibin tamamına teşekkür ederi.

Hasan ASLAN

Çok kibar ve işini bilen insanlar. Sizinle çalışmak keyifliydi. Salon ve mutfak tadilatımızdan sonra evimizi daha da severek kullanıyoruz. Ellerinize sağlık.

Murat Bayram

Kartaldaki dairemin tadilatını anahtar teslim olarak KA YAPI ya yaptırdım. işe olan hakimiyetleri, tecrübeleri ve özverili çalışmaları sonucunda harika bir iş çıkardılar emekleri için tadilatımızı takip eden Fatih beye teşekkürlerimizi sunarız.

Mustafa TAN

KA inşaat ile beraber 2018 yılında Sur Yapı ilkbahar 2 projesi Sosyal Tesis ince işlerini yapmıştım. Tüm iş kalemleri ile ilgili (alçıpan- mantolama-cephe dekoratif boya imalatları-ıslak mekan kara sıva- alçı sıva- boya- seramik kaplama ) iş programının kısa olmasına rağmen KA inşaat teknik personel ve ekiplerinin doğru detay çözümleri ve kaliteli işçilikleri ile sosyal tesisi zamanında bitirip teslim etmişlerdi. Özellikle alçıpan projelerinde ki ince detayların çözümlenmesi ve uygulanması Dış cephelerdeki dekoratif boyaların yapılmasında emeği geçen ekiplere ve Teknik personel Yunus beye teşekkürler. Yaptığı işi bilen ve müşteri isteklerine hızlı ve doğru çözümler sunan, başka bir projede de tekrar çalışmak isteyeceğim bir firma.

Aydın Atmaca

KA YAPI ile Kozyatağındaki dairemin tadilatını anahtar teslim olarak KA YAPI ya yaptırdım. Mutfak, banyo, sıhhi tesisat, ıslak zemin, kapılar, elektrik tesisatı yenilemesi ve boya badana işlerini; yetkinlikleri, tecrübeleri, kendi içlerindeki koordinasyonları ve tabiki emekleri ile taahhüt ettikleri şekilde tamamladılar. Keşif, malzeme seçimi, teklif, sözleşme sürecinden iş bitimine kadar bütün süreçleri şeffaf bir şekilde yürüttüler. Sonuç olarak hele ki pandemi sürecindeki zorlukları da hesaba katarak bence çok güzel bir iş çıkardılar. Tadilat sırasında görev yapan ustalarla birlikte tadilatımızı bizzat yöneten Fatih bey` e çok teşekkür ederim.

CİHAN EROĞLU

9 aylık kısa bir sürede sorunsuz profosyonel ekip çalışmasıyla 3 katlı Darıca daki binamızı Kaliteli Görsel ve kusursuz işçilik ile ve en önemlisi bütün fikirlerimize saygı göstererek tamamlayarak İskan alınıp anahtar teslimi yapan Ka Yapı Fatih bey Ahmet bey ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum Kalite asla tesadüf değildir; Kalite her zaman; yüksek dikkat, samimi gayret, zekanın yönü, becerikli uygulamadır. 👏

Ümit geyik

Quite right! Idea excellent, I support. https://howyoutoknowacxv.online/map.php

261761

Has casually come on a forum and has seen this theme. I can help you council. Together we can find the decision. https://howytooutoknowcgfdf.org/map.php

793644

Es la condicionalidad el mensaje Competente:), es entretenido... https://mixfilesmaker.com/

588172

I have read so many articles regarding the blogger lovers but this paragraph is truly a pleasant piece of writing, keep it up.

QA

What i don`t realize is in truth how you`re not really a lot more neatly-preferred than you may be now. You`re very intelligent. You understand thus considerably in terms of this matter, produced me in my view imagine it from so many numerous angles. Its like men and women aren`t interested unless it`s something to do with Woman gaga! Your personal stuffs excellent. All the time take care of it up!

XX

Keep on writing, great job!

PJ

I think that everything said made a ton of sense. However, think on this, suppose you added a little content? I ain`t saying your content isn`t good., however suppose you added something to maybe grab folk`s attention? I mean Yorum Gnder | Ka Yap Tadilat Dekorasyon is kinda plain. You ought to glance at Yahoo`s front page and see how they create article titles to grab viewers to open the links. You might add a video or a related pic or two to get readers excited about everything`ve written. In my opinion, it might make your posts a little bit more interesting.

IY

Thanks very interesting blog!

WS

This piece of writing provides clear idea designed for the new viewers of blogging, that in fact how to do running a blog.

WD

Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something enlightening to read?

ZR

Hi there i am kavin, its my first occasion to commenting anywhere, when i read this piece of writing i thought i could also create comment due to this good paragraph.

XU

It`s impressive that you are getting ideas from this article as well as from our discussion made at this time.

OT

Its not my first time to pay a visit this site, i am browsing this web site dailly and get nice facts from here everyday.

CF

What a stuff of un-ambiguity and preserveness of precious familiarity on the topic of unexpected emotions.

RO

My brother recommended I would possibly like this blog. He was totally right. This submit truly made my day. You can not believe simply how much time I had spent for this info! Thank you!

MF

hello!,I love your writing very so much! percentage we keep in touch more approximately your post on AOL? I need a specialist in this space to unravel my problem. Maybe that is you! Having a look forward to look you.

OF

Ücretsiz Keşif ve Bilgi
Mesaj Gönder